MAGIC IS SOMETHING YOU MAKE

Een huisstijl is je volledige visuele representatie en bepaalt voor een groot deel hoe mensen zich voelen wanneer ze met jouw merk in aanraking komen. Het is de unieke combinatie van logo, kleuren(psychologie), lay-out en typografi e die samen de basis en het stevige fundament vormen voor verschillende toepassingen zoals een website, folders, visitekaartjes of zelfs t-shirts en templates voor social media. Allemaal in jouw herkenbare stijl en imago. Een huisstijl is meer dan enkel het logo omdat het in alle details en communicatie je waarden en unieke imago uitstraalt naar jouw (potentiële) klanten én jouw een houvast geeft om alle verschillende elementen zoals je logo op de beste manier in te zetten. Zo zijn twijfels over het juiste lettertype of kleur verleden tijd.

Misschien heb je al wel een logo maar weet je niet goed hoe of waar je het kan gebruiken, waar je het best plaatst in een template of het nu wel of niet op je visitekaartje moet en waar je het best plaatst op je website, advertentie of folder? Een huisstijl geeft je houvast en duidelijkheid, een oplossing om eenduidig met je klanten en fans te communiceren.

Afhankelijk van je project zijn er verschillende opties mogelijk al dan niet in combinatie met het ontwerp van een uniek logo.

CARD


ONTWERP VAN EEN
VISITEKAARTJE


vanaf

€80 (excl BTW)

DRUKKLARE PDF

FLYER


ONTWERP VAN EEN
A5 FLYER RECTO/VERSO


vanaf

€120 (excl BTW)

DRUKKLARE PDF

WEBSITE


ONTWERP VAN EEN
BASIS WEBSITE


vanaf

€400 (excl BTW)

DESIGN IN PDF

(excl. web development)

Iets anders in gedachten?

Contacteer me voor een offerte op maat!